YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Oluközü Şehit Yasin Yılmaz Ortaokulu

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Kudret Selin YALÇIN'ın ortak olarak katıldığı, kuruculuğunu Cemile ÇELİK YANIK ve Sevinj HUMBATOVA'nın kuruculuğunu yaptığı "Kültürler Arası Etkileşim" eTwinning projemiz başladı. Projede;  Türkiye (10), Azerbaycan (1), Arnavutluk (3), Gürcistan (1), Portekiz (1), Romanya (2), Ukrayna (1), İtalya (2), Kuzey Makedonya (1)'dan öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile farklı kültürleri tanımak, ortak ve farklı yönlerini keşfetmek, Web 2.0 araçlarını kullanarak öğrenciler etkinlikler yapmak ve dil becerilerini geliştirmek amaçlarımız arasındadır.Kültür toplumu bir arada tutan en önemli unsurlardan biridir. Geçmişten günümüze bizi biz yapacak en önemli değerlerimiz arasındadır. Projemizde aynı zamanda öğrencilerimizin kendi kültürlerinin yanısıra  farklı kültürleri tanımalarını sağlamak, farklı kültürel değerlere sahip çıkma bilincini oluşturmak amaçlanmaktadır.